top of page

STEP1: Πως να μειώσεις την κυτταρίτιδα *ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ*

Updated: Jul 15, 2021

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει, αυτο δεν σημαίνει οτι δεν θα ξεκινήσουμε να φροντίζουμε περισσότερο το σώμα μας και να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής από τώρα.


Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας το αγαπημένο μου 'COFFEE BREAK' scrub σώματος όπου βοηθάει πραγματικά στην μείωση της κυτταρίτιδας. Όπως αναφέρω και στον τίτλο αυτό είναι το πρώτο βήμα και θα ακολουθήσει και το δεύτερο βήμα που είναι απαραίτητο για να ενεργοποιήσει τα σημεία και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, γι'αυτό κάνε εγγραφή στο newsletter για να μην το χάσεις.

Τι θα χρειαστούμε:

  1. Κατακάθια από καφέ (ελληνικός,γαλλικός, κάψουλες)

  2. Αλάτι ή ζάχαρη 2-3 κουταλιές σούπας

  3. Ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας 2-3 κουταλιές σούπας

Αναμειγνύουμε τα συστατικά έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια ωραία πάστα (βλ. εικόνα - αν έχεις ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα μείωσε το αλάτι και πρόσθεσε περισσότερο λάδι). Βρέξε με νερό τα σημεία που θέλεις να δουλέψεις όπως μπούτια/χέρια/κοιλιά/γάμπες. Παίρνεις μια ποσότητα από την πάστα που φτιάξαμε και ξεκινάς το scrub απολέπισης με κυκλικές κινήσεις και προς τα επάνω η κατεύθυνση.

Σημείωση 1η: 1 φορά την εβδομάδα αρκεί.

Σημείωση 2η: Μπορεί να γίνεται λίγο χάλια το μπάνιο και να με μισήσεις λιγάκι αλλά μόλις αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα μετά τις πρώτες εβδομάδες, ξέρω οτι θα με λατρέψεις.

Αφήνει το δέρμα πολυ απαλό, ενυδατωμένο και με ένα hint καφέ αρώματος.


Γιατί επέλεξα τον καφέ; Γιατί η καφεϊνη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποδέσμευση των λιπών χάρη στη μοναδική δράση της στην αποδόμηση της λιποδιαλυτικής αλυσίδας, γιατί επιτρέπει την μετατροπή των τριγλυκεριδίων που περιέχονται στο λιποκύτταρο σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, που είναι πιο εύκολο να απομακρυνθούν από τον οργανισμό.


Αν θέλεις να γλιτώσεις την διαδικασία τσέκαρε αυτο το προϊόν από Misa. Είναι οικονομικό και βγαίνει σε 2 αρώματα(εγω διαλέγω πάντα το caramelised vanilla).


Όπως λέω πάντα καλό είναι να το συνδυάσεις με αρκετό νερό, μια υγιεινή ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή, ποιοτικό ύπνο και φυσικά γυμναστική. Δοκίμασε το Total Body Workout για να δεις μέγιστα αποτελέσματα απο τον πρώτο μήνα.


Έχει και δεύτερο βήμα μετά το COFFEE BREAK scrub και θα ανέβει σύντομα σε επόμενο άρθρο στο blog οπότε αυτό που θέλω να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις στο σπίτι σου και να το μοιραστείς με όλες τις φίλες σου...share share share



Recent Posts

See All
bottom of page